Kategorie

Chat

nikdo nic nepíše
:

Anketa

Co máte nejraději na Mikovi?

 

Poslední komentáře

Beat İt Tribute İstanbul - İstiklal Street
Latasha Verran: Hi, I've just been on to dimi.mujidol.cz and thought this would suit you down to the ground. How would...
Beat İt Tribute İstanbul - İstiklal Street
Leigh Slaughter: Hi there, Have you ever wondered why new tokens listed on Uniswap, Pancakeswap or any decentralized...
rozhovor s Debbie Rowe 1997
Laura Woods: Dobrý den, jmenuji se Laura Woodsová, procházel jsem článek a zjistil jsem, že se jmenuje doktor Akpabio....
rozhovor s Debbie Rowe 1997
Laura Woods: Dobrý den, jmenuji se Laura Woodsová, procházel jsem článek a zjistil jsem, že se jmenuje doktor Akpabio....
Krásné Velikonoce všem :o)
kristýna: love michael jacksone you my how
rozhovor s Debbie Rowe 1997
RITA: To Dr.SUNNY ho můžete e-mailem, pokud budete potřebovat pomoc v jejich vztahu drsunnydsolution1@gmail.com...
Šok a konec světa pro mnohé fanoušky nasvětě
Alan: Kompliment sezóny ALL a môžu v tejto sezóne prinášajú radosť a šťastie na vašej rodinou a prináša aj...
rozhovor s Debbie Rowe 1997
žaneta michalcová: Michael je ůžasný. Když ho sleduji vždy se mi rozbuší srdce. Působí na mě ůchvatně. Jsem jeho velká...

Články

Paris dala dlouhé interview časopisu Event + Paris & Debbie

23.04.2013 14:58 - duita - Paris Jackson - komentáře (0)

Paris Jackson se ve svých 15ti letech často objevuje na bulvárních stránkách a informace o jejím dospívání jsou různě překrucováný a upravovány, přesně jak si to Michael zřejmě nepřál. Ovšem Paris se rozhodně nebojí proti nepravdám a lžím bojovat a to v interview, které dala americkému časopisu Event. V něm se svěřila o několika aspektech svého života, například i o svých plánech do budoucna.

Paris se například zmínila, že by chtěla časem proměnit ranč Neverland na místo, kde by mohly pobývat nemocné děti a užívat si atrakce, které toto místo nabízí. ,,Před dvěma lety jsem se na ranč po dlouhém čase podívala a rozplakalo mě to tam. Je to tak překrásné místo s úžasnu energií..."

Paris také plánuje, že si nechá (až bude starší) na ruku vytetovat vzkaz, který od Michaela jednou dostala. Král popu dával Paris soukromé hodiny v tančení a jeho dcera ho naprosto zbožňovala. ,,Mám s ním ty nejkrásnější vzpomínky. Byl naprosto neskutečný otec, všichni jsme ho k smrti milovali. Kolem něj byla úžasná energie, ze které se nikomu nechtělo odejít. Ano, naučil mě, jak se tančí moonwalk, ale hlavně se nás snažil naučit co nejvíc, neustále se o nás staral a dával na nás pozor, byl hodně starostlivý. Chtěl pro nás jenom to nejlepší a také dával pozor, abychom se soustředili na vzdělávání."

,,Ty masky jsme nosili, abychom si uchránili naší identitu. Táta nechtěl, aby celý svět viděl, jak vypadáme a tím jsme mohli mít normální dětství, na rozdíl od něho... Táta se nám vždycky snažil přinést naprosto normální dětství, například při cestování sebou vozil projektor a přehrávač, takže jsme v hotelích vzali prostěradlo a pověsili ho na zeď a koukali na filmy, co jsme měli spolu a užili si filmovou noc jako rodina. Snažil se pro nás i v těžkých a náročných situacích přinést maximum."

,,Chci mít naprosto normální zkušenost ze střední školy. Proto jsem se přidala do týmu roztleskávaček, proto si užívám mojí hereckou příležitost. Chci si na střední hlavně užívat, ale v životě nemám cíle v šoubyznysu, chci být doktorka, chci pomáhat lidem. Zajíma mě hlavně chirurgie zaměřená na operace srdce a podobně."

Paris se také zmínila o svém znovu-nabytém vztahu se svojí matkou Debbie Rowe. ,,Ano, začli jsme se spolu scházet a hrozně si to užívám. Na moje narozeniny jsme spolu šli nakupovat do uliček kolem Hollywoodu a šli jsme do obchodu s deskama. Sdílíme spolu vášeň k rockovým kapelám a jsem s ní uvolněná a spokojená." Debbie s Paris také nedávno pomohli společně sousedovi, bydlícímu kousek od Debbie, který spadl z koně. Společně s ním jeli do nemocnice a počkali, dokud nebyl v pořádku.

V poslední řadě se Paris překvapivě rozčílila na zpěváka Justina Biebera, se kterým se občas setkala na společenských akcích. ,,Mladé holky se na Twitteru řezají žiletkama, protože viděli Justina kouřit marihuannu. Chtěli ho tím přinutit, aby přestal. Tohle mi přijde naprosto nezodpovědné! On ví, že na něm tolik fanynek visí a nedá si pozor, aby ho přitom (když už se rozhodl kouřit trávu) nikdo neviděl. Představte si, jak tyhle dívky v dospělosti budou vysvětlovat svým dětem, proč mají na rukách jizvy. ,,No víš, to můj oblíbený zpěvák kouřil trávu, tak jsem se ho snažila donutit, aby přestal..." Prostě si myslím, že by si měl dávat pozor, co dělá, protože nese na zádech obrovskou zodpovědnost..."

Paris se také hodlá podílet na soudu s AEG a chce vypovídat na vlastní iniciativu. Hodlá se totiž pustit do doktora Murrayho, na kterého má pochopitelně obří vztek.

TJ bude dostávat peníze za výchovu Michaelových dětí.

23.04.2013 14:56 - duita - komentáře (0)

TJ bude dostávat 9000 dolarů měsíčně!
Syn Tita, TJ bude údajně dostávat velice tučnou výplatu za hlídání Michaelových tří dětí, v přepočtu více než 170 tisíc korun. V červenci mu totiž bylo soudem schváleno jejich spolu opatrovnictví s Katherine. A MJ Estate se v únoru ozvalo a požadovalo aby TJovi soud přidělil rozumný měsíční plat/alimenty. Katherine prozradila, že TJ s dětmi stráví 60-80 hodin týdně. Protože s dětmi stráví tolik času, nemůže se již tolik věnovat své kariéře a dalším běžným věcem. Myslíte si, že si TJ peníze zaslouží?

V kterém videoklipu je Michael nejvíce sexy?

06.04.2013 19:00 - duita - Mike-domácí videa,koncerty,videoklipy - komentáře (0)

Můžete hlasovat v anketě, možná,že víte,možná se rozhodujete :)

Blood On The Dance Floor

Dirty Diana

The Way You Make Me Feel

Come Together

Black Or White

In The Closet

Give In To Me

Jak se daří Princi v tv show ET? Chtete vědět jaké je povahy?

29.03.2013 15:31 - duita - Prince Michael Jackson - komentáře (0)

Prince Michael Jackson si splní herecký sen. Šestnáctiletý syn popového krále dostal svou první hereckou roli, objeví se v posledním díle páté sezóny seriálu 90210. Bude představovat raněného Coopera, s nímž se sblíží Erin Silver (Jessica Stroup). Nejstarší z potomků Michaela Jacksona přitom získal už druhou práci v showbyznysu.


V polovině února ho jako externího redaktora přijal Entertainment Tonight.

„Já hodlám dospět jako producent, režisér, scenárista a herec. V takovém prostředí jsem vyrůstal, takže nová práce redaktora je trochu jiná, když jste tím, kdo někoho zpovídá a není zpovídaný,“ uvedl Prince Michael ke své nové funkci v Entertainment Tonight.

Jackson 5 ve filmu

24.03.2013 01:01 - duita - MJ channel - komentáře (0)

Začátkem jara startuji MJ channel:

kreslený seriál z r. 1971-73

at se vám líbí :) all make with love for Mike

Usnadní vám to v rozhodování Michaela a jeho best?

04.01.2013 22:26 - duita - Mike :* - komentáře (0)

Tento článek je inspirován na základě hlavní ankety,třeba vám to usnadní hlasovat v anketě,některé se zúčastní hlasování,a samožřejmě je pro radost.

A,Krásné hnědě čokoládové oči

B,Sladký úsměv


C,všechno (vše ce je tady psáno a ještě víc,celičký jeho život)<3


D,krásnou postavu

E,jeho vlasy

F,hlas


G,tanec

H,zpěv

I,lásku k dětem,k lidem,k celé zemi

J,zlaté kalhoty

Michael Jackson je Nesmrtelný-znovu zavítá do České Republiky

02.01.2013 17:12 - duita - Fanoušci-na počest KRÁLE POPU - komentáře (0)

Strhující fusion vizuálů, tanec, hudba a fantazie, která vtáhne diváky v tvůrčím světě Michaela, Michael Jackson World Tour IMMORTAL odvíjí jeho umění před očima publika. Zaměřeno na celoživotní fanoušky, stejně jako ty, kteří trpí Michaelovu tvůrčího ducha poprvé, přehlídka zachycuje podstatu, duši a inspiraci krále popu, slaví dědictví, které pokračuje překonat generací.

IMMORTAL World Tour se koná ve fantaskní říši, kde zjistíme, Michaelův inspiraci a pramen jeho kreativity. Tajemství vnitřního světa Michala jsou odemčené-svou lásku k hudbě a tanci, pohádka a magie, a křehkou krásu přírody.

V opory z nesmrtelných World Tour jsou Michaela Jacksona silný, inspirující hudba a texty, hybnou silou show-přivedl k životu s mimořádným výkonem a dechu intenzitě. Prostřednictvím nezapomenutelných představení Michael Jackson World Tour IMMORTAL podtrhuje Michaelovy globální poselství lásky, míru a jednoty.

Michael a jeho tři zájezdy sólových koncertů,byly největší zábavnou akcí všech dob.



Začaly v roce 1987, Bad World Tour vystupoval 123 koncertů v 15 zemích. A hrát na cca 4.400.000 fanoušků a vydělal přes $ 125 milión, byl uznán jako největší a nejúspěšnější turné všech dob!

Další světové turné bylo odstartováno Dangerous World Tour v roce 1992, a to se ukázalo být ještě větší úspěch. Díky pyrotechnice, několik iluzí, a kaskadérů, přehlídka byla tak velká, že dva 747s bylo potřeba přepravovat všechny equipment. Věrné jeho poselství šířit globální lásku, on daroval zisky z celého turné na charitu.

S jeho třetí a poslední turné, Michael zlomil jeho vlastní světový rekord - znovu. Byl zahájen v roce 1996, HIStory World Tour hit 58 měst ve 35 zemích na pěti kontinentech. S 82 koncerty cca 4.500.000 fanoušků, vydělal celkem $ 165 milionů EUR.

A teď, legenda pokračuje jako Cirque du Soleil a majetek Michaela spojily své síly k vytvoření Michael Jackson nesmrtelný World Tour ...

Bude to pecka,něco na co dlouho nezapomenete.Nenechte si to ujít <3 with love autor and MJ

*V Praze bude Tour:

pá-8. 2. 2013 20:00 hod.
so-9. 2. 2013 20:00 hod.

*Prodej lístků Sazka ticket

*Odehrávat se to bude v O2 aréně

Happy New Year

02.01.2013 15:56 - duita - Mike :* - komentáře (0)

Všem přeju šťastný Nový rok,plný lásky,zdraví a štěstí.

Část naší historie skončila a dnes budeme tvořit novou-HIStory 2013

<3 Úvodem 2h.koncer. <3 nádhera

Otázka pro Vás:Co byste napsali o Michaelovi a nebo pro Michaela?

Michael jako Santa Claus

22.12.2012 00:00 - duita - Mike :* - komentáře (0)

HO,HO,HO

1972 - V Los Angeles, Kalifornie, 13 letý Michael a Jackson 5, byli oblečený jako Santa, na Vánočním večírku u Motown Records,který se konal v Pacific Townclub. J5 a Mary Wilson z nabídky Supremes prezentují - jménem jejich nahrávací společnosti Motown, - až 700 (podle některých zdrojů, jiní vykazování počtu 400) dětí se sociálním znevýhodněním.


Spoustu malých dětí byly nadčeny,super-velmi rádi, přijímaly dary a lásku ne od jednoho, ale od pěti Santas u Motown Records vánočním večírku ve čtvrtek. Identity jednotlivých Santas "byla držena v tajnosti, dokud neskončilo rozdávání dárků od Santas.


V článku s názvem "Jackson 5 opravdu změnil!", Spisovatel poukazuje na to, že "poprvé J5 udělal výhodu v dětské nemocnici, Michael přišel domů a plakala celou noc při vzpomínce na všechny ty nemocné děti, teré leží v posteli, někteří ani nejsou schopni přesouvat své ruce ,tleskat. To, když se stal aktivně zapojený v komunikaci s těmito dětmi. on odpovídá s mládeží svého věku v nemocnici po celé zemi. To nejsou dopisy diktoval sekretářce by superstar, ale dopisy psané vlastní rukou Michaela během přestávky v nahrávání nebo zkoušení, nebo dokonce ve škole. "

Na závěr vám dávám Vánoční přání od Mike,užijte si Vánoce,krásné,šťastné ve zdraví a v pohodě.


I love you more



« Předchozí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Další »