Kategorie

Chat

nikdo nic nepíše
:

Anketa

Co máte nejraději na Mikovi?

 

Článek

rozhovor s Debbie Rowe 1997

19.07.2012 14:41 - duita - Rozhovory - komentáře (5)

Rozhovor s Debbie Rowe v Neverlandu, 25.11. 1997

Následující interview bylo vysíláno na KNBC TV v Los Angeles. Hlasatel Chuck Henry vedl rozhovor s Debbie Rowe na Michaelově ranči o několik dní dříve. Natočený materiál, který doprovází interview ukazuje Debbie a Chucka, kterak se procházejí na pozemcích Neverlandu. Také je zde k vidění Michael, jak pečuje a hraje si se svým synem Princem Michaelem Juniorem.

Přepis rozhovoru vychází ze tří TV segmentů, které byly vysílány v různém čase během večerního zpravodajství 25.11. 1997


Úvod - Kelly Lange: Konečně máme možnost vidět Jacksonovic 'trojku' dohromady. Matku, Debbie Rowe Jackson, otce, Krále Popu Michaela Jacksona samozřejmě a jeho Prince, jejich syna. Chuck Henry strávil s touto rodinou den v Jacksonove Neverlandu a vrátil se s velmi speciální reportáží. Chucku...



Chuck: Díky Kelly. Debbie Rowe Jackson nás pozvala sem do Neverlandu, jelikož chtěla uvést na pravou míru všechny spekulace. Chtěla, abychom viděli jejího syna. Chtěla mluvit o životě s Michaelem. Říká, že si nikdy nemyslela, že život na očích veřejnosti bude tak obtížný.

Debbie: Já, nemyslela jsem si, že to bude až tak nesnesitelné, opravdu...

Chuck: Debbie o bulvárních plátcích. Setkal jsem se s Jacksonovic rodinou na ranči Neverland a znovu jsem požádal Debbie Rowe, aby vše ujasnila. Bulvár ji označil za podivínku (doslovně za 'freak'), a to, že má s Michaelem syna za žert.

Debbie: Velmi mi to ubližuje, přestože je to lež. Nezajímá mě, co 'The Enquirer' tvrdí. Nejsou důvěryhodní, nejsou důvěryhodní, nezajímají je fakta. Zajímá je pouze senzace, příběh, nestarají se o to, koho tím raní.

Chuck: Potom jsou tady povídačky o Michaelovi a jeho aférce s exmanželkou Lisou Marii. Jako tehdy, když se společně objevili v Jižní Africe.

Debbie: Pak jsem také slyšela, že se v ten samý víkend Michael oženil s Lisou v Johannesburgu. Tak jsem čekala až ten večer zavolá a řekla jsem mu: " Oh, gratuluju ti," a on povídá, "K čemu?". Říkám, "Ty a Lisa jste se vzali, to je báječné." "Chviličku, to znamená, že máš dvě manželky!"

Chuck: Jak se vlastně tato věc s Lisou vymkla z rukou?

Debbie: Nejsem si jista, pokud si chtějí myslet, že když je Michael mimo domov, má nějakou aférku, že není schopen přátelského vztahu... Znáš to, možná je to tím, že většina lidí nedokáže udržovat přátelství s exmanželkou nebo člověkem opačného pohlaví, protože se ani nenaděješ a spíte spolu.

Chuck: Nikdy se tím netrápíš, jestli je ti věrný např.?

Debbie: Ne.

Chuck: Jestli tě nepodvádí? Nic takového?

Debbie: Ne, ne, mezi námi funguje skvělá komunikace. To vše je s mým souhlasem, je mezi nimi vztah, ale lidé nechápou, že jeho vztah s ní je jiný, než jeho a můj. Jsou přátelé, velmi dobří přátelé a já bych nikdy, nikdy bych mu neřekla, "Oh, nesmíš se vídat se svými přátely." On by my nikdy neřekl, že nesmím vídat své známé. Těší mě, že mají vztah. Těší mě, když je spolu vidím, mají hodně společného.

Nyní neexistuje nic, čím by mě mohl Michael pokořit. Nic. Kdyby někdy nastala chvíle, kdybychom již spolu nechtěli být, rozhodli bychom se podle toho...jak jsem řekla před 6 měsíci, přátelství, které je mezi námi, je pro mě ta nejdůležitější věc a pokud se toto manželství postaví mezi přátelství, odsuneme manželství stranou. Ale chci abychom zůstali přáteli, to je pro mne důležitější než cokoliv jiného, zvláště, když máte děti.

Chuck: Vždy jsem s Michaelem soucítil a nyní s ním cítím ještě víc. V zájmu férovosti jsme kontaktovali The Enquirer, abychom se zeptali na jejich reakci, vrchní editor tohoto plátku tvrdí, že jako první přišli s vyjasněním mnoha historek, co se Jacksonů týče.

Chuck: The Jackson 3. Jaké je to žít s Michaelem Jacksonem? Jaký je to otec? A jaké je to být jeho ženou? Debbie Rowe nás pozvala do Neverlandu, údolí Santa Ynez, zodpověděla tyto otázky a poprvé objasnila, jak je to s dítětem č.2

Tady vyrůstá malý Prince, na místě zvaném Neverland. Tady jsme vůbec poprvé pořídili snímky maminky, Krále Popu a jeho Prince. Všechny v tomto domově na tichém ranči.

Debbie: Je to jako v nebi, jako v nebi, místo, kde může uniknout a být otcem, být dítětem, s jeho dítětem.

Chuck: A jaký je Michael otec...

Debbie: Ten nejlepší, podívejte se na něj (Michael a Prince sedí na trávě a hrají si). O tom to je. O tom to všechno je. Jestli jde o všechny ty věci, které o něm píšou, je smutné, že nemůžou vidět to, co vidím já.

Chuck: Když je Michael doma, můžete mi popsat jak vypadá jeho den strávený s Princem?

Debbie: Kdykoliv se malý vzbudí, je sním celou tu dobu. Když malý spinká, vykrádá se ven pracovat, skládat, tančit.

Chuck: Ovšem poměrně brzy nebude 'odcházet' pouze od jednoho dítěte. Jacksonovic rodina se rozrůstá. Takže čekáte...?

Debbie: Ano, holčičku, v květnu. A pojmenujeme ji Paris Michael Katherine. Chtěla jsem ji pojmenovat 'Michael' po Michaelovi, ale řekl ne. Tak jsme se rozhodli pro Paris, protože tam byla počata. Michael, protože opravdu chci, aby bylo Michaelovo jméno obsažené v jejím a Katherine po Michaelově matce.

Chuck: A jak se Michael tváří na to, že bude mít holčičku?

Debbie: Už vybírá oblečení. Je..., jednoduše miluje děti.

Chuck: Když jsme poprvé vyšli ze dveří řekl, "Počkejte chvilku", chci jít zpět a donést mu nějaké hračky." Pro Prince, tak šel zpět a donesl obrovské lízátko nebo co to vlastně bylo.

Debbie: Yeah, jaký otec takový syn, rozhodně mají stejnou chuť na sladké.

Chuck: Takže malý Prince bude mít malou sestřičku.

Debbie: Ano.

Chuck: Co potom?

Debbie: Počkejte chvíli, počkejte, už stárnu. Doufám, doufám, že budeme mít spoustu dětí. Je to tak skvělý otec.



Debbie Rowe - interview na KNBC TV (21.5.1997)

Kelly Lange: Debbie Rowe, je paní Jacksonovou, je matkou nejznámějšího dítěte tohoto roku, ještě nikdy s nikým nehovořila, neposkytla žádnou formu rozhovoru. Fotografie její osoby jsou vzácností, ale promluvila s mým partnerem, Chuckem Henrym o mateřství, manželství a Michaelovi. Má pro nás exklusivní interview, Chucku...

Chuck Henry: Díky Kelly, Debbie Rowe pracuje jako zdravotní sestra. Ponechala si své zaměstnání, do práce chodí každý den, skutečně je to normální žena. Nicméně je součástí zvláštní situace.

Debbie Rowe: Neopustila jsem ho, mnozí si to myslí, ale já ho neopustila. Neodešla jsem od svého manžela. Jsem stále tady, to že jsem daleko nic neznamená. Můžu u něj být za 13 hodin.

Chuck: Debbie létá do Paříže 2x měsíčně na víkend. Chybí ti tvůj syn?

Debbie: Samozřejmě a také mi moc chybí Michael. Ale nemyslím, že tam musím být, nemyslím, že 24 hodinový kontakt automaticky znamená lepší vztah.

Chuck: Debbie tvrdí, že neexistuje žádná předsvatební smlouva a žádné finanční vyrovnání za to, že se Jackson může starat o jejich dítě, které, jak říká, bylo počato přirozenou cestou.

Debbie: Nikdy bych to neudělala pro peníze, udělala jsem to, protože ho miluju. To je jediný důvod.

Chuck: Po všech těch historkách okolo Michaela Jacksona, cítí se Debbie zcela spokojena s tímto uspořádáním?

Debbie: Jistě, jinak bych neměla dítě.

Chuck: A také byste své dítě neopustila.

Debbie: Neopustila bych své dítě tam.

Chuck: Jestliže byly některé z těch věcí pravdivé.

Debbie: Jestliže některé z nich byly pravdivé, jako bych snad něčemu z toho věřila.

Debbie: Krmí ho, mění mu plenky, čte mu, zpívá mu. Když telefonuje, má dítě v náručí. Má-li schůzi, dítě je s ním. Nemusím tam být. Nemusím, jelikož je tam Michael, neměla bych co dělat.

Chuck: Debbie tvrdí, že během svých návštěv, oni tři jednoduše jen...

Debbie: Ráno vstaneme, sledujeme animované filmy, mám je ráda, hrajeme si s malým, celý den, prostě se bavíme.

Chuck: Dítě bylo její nápad, bylo to téma diskutované už dříve před Jacksonovým manželství s Lisou Marií Presley.

Debbie: Miloval ji, hrozně moc, stále ji miluje a velmi ho zajímá. Ale, hm, nefungovalo to a ehm, byl z toho zničený.

Chuck: Po rozvodu, Debbie, která Jacksona poznala prostřednictvím své práce zdravotní sestry, znovu přišla s tématem děti.

Debbie: "Michaeli", řekla jsem. "Víš, víš, že má nabídka stále platí."

Chuck: Takže jestli chceš být rodičem....

Debbie: Řekla jsem, řekla jsem...

Chuck: Jsem "dostupná"?

Debbie: Řekla jsem, "Jestliže chceš být stále otcem, chci jít do toho."

Chuck: Týden po tomto rozhovoru, Jackson Debbie volal.

Debbie: Zeptal se mě, jestli bych se za něj provdala a já na to, "Opravdu to chceš?", řekl, "Yeah". A já odpověděla, "Neublíží to našemu přátelství, stále zůstaneme přáteli, ano?". Řekl, "Slibuji". "Protože ve chvíli, kdy začne toto manželství naše přátelství ohrožovat, skončíme s tím a zapomeneme na to." A on povídá, "To se nestane, slibuji."

Chuck: Takže jste porodila dítě.

Debbie: Byl to ten nejúžasnější zážitek.

Chuck: A po celou tu dobu stál Michael po vašem boku.

Debbie: Zůstal se mnou celý čas. Bylo to jako, "Ne ne, běž se podívat, jak vypadá." "Ne, neopustím tě". "Ne, musíš, musíš se jít podívat."

Chuck: Chcete mít víc dětí?

Debbie: Ano.

Chuck: Chce to i Michael?

Debbie: Yeah.

Chuck: Takže budou další děti?

Debbie: Oh, doufáme v to, ano!

Chuck: Dříve či později?

Debbie: No, to záleží na načasování. (směje se)

Chuck: Zajímavý příběh. Debbie říká, že ona a Michael jednou plánují také společný domov.

Chuck: Debbie Rowe a Michael Jackson spolu nežijí každý den, létá 2x měsíčně do Paříže, aby viděla svého manžela a dítě.

Debbie: Myslím, že spousta manželů či otců by řeklo, "Musíš tam být, je to tvá povinnost, tvá práce." Není to má povinnost, není to má práce. A on to chápe. Chápe, že potřebuji svou nezávislost, stále potřebuji být Debbie.

Chuck: Ano, je to paní Jacksonová, ano, je matkou 14-týdenního dítětem. Tak proč něžije 24 hodin denně se svým malým chlapcem?

Debbie: Jsme nezvyklí lidé, on pracuje tam, já tady. A já myslím, že je lepší, když dítě žije s jedním rodičem, ať už je to matka nebo otec, spíše než, kdyby dítě bylo s chůvou. Kdybych měla malého u sebe, byl by s chůvou, jelikož pracuju každý den.

Chuck: Teď jsem si všiml, že v tomto apartmá nejsou žádné fotografie dítěte, proč?

Debbie: Někdo se do mého bytu vloupal a ukradl fotky mě a Michaela. Nechci, aby se to opakovalo. Jsem také, v podstatě velmi ješitný člověk, pokud jde o určité věci a tato je jednou z nich. Nechci se o své dítě s nikým dělit, nechci se dělit o to jak vypadá, komu je podobné...

Chuck: Debbie říká, že je pouze pár lidí, kterým mohou důvěřovat, proto žijí velmi poklidným životem.

Debbie: Nerada chodím ven na večeře, nechci přijít do řečí a tak podobně. Ráda zůstávám doma a trávím čas s ním a malým.

Chuck: Řekla byste, že se považujete za Michaelova nejlepšího přítele?

Debbie: Považuji ho za svého nejlepšího přítele a stejně tak doufám, že i já jsem jedním z jeho nejbližších přátel.

Chuck: Debbie také tvrdí, že ti, kdo ji znají vědí, že peníze jsou pro ní tou poslední věcí. Tvrdí, že mezi ní a Michaelem není žádná finanční dohoda, či cokoliv podobného. Také říká, že možná budou mít další dítě.

Chuck: Ujasněme si tuto spekulaci. Debbie tvrdí, že nedostala zaplaceno za početí Jacksonova dítěte. Dítě bylo počato 'klasickým způsobem' a neexistuje žádná předsvatební dohoda. Debbie Rowe je pravděpodobně jiná než jakákoliv žena, kterou kdy Michael potkal.

Chuck: Žena Michaela Jacksona miluje jízdu na harleyi. Otevřená žena, která je nezávislá a spoléhá se sama na sebe.

Chuck: Dostala jsi někdy Michaela Jacksona na tuto věc (harleye)?

Debbie: Ano, několikrát.

Chuck: Proč ty a Michael nežijete dohromady?

Debbie: Jsem skutečně nezávislá a Michael to chápe, jsem opravdu šťastnou ženou, když mám muže, který tomu rozumí. Který ví, že potřebuji pracovat, že potřebuji být sama sebou. Protože on je tak velkorysý, je to Michael. Nepotřebuji s ním žít 24 hodin denně, právě teď pracuje. A až přijde domů, uděláme si čas a budeme spolu. Nechci se vzdát svého zaměstnání, nechci to udělat, nechci být součástí toho životního stylu.

Chuck: Co byste řekla lidem, kteří budou tvrdit, "Hm, ty a Michael mezi sebou musíte mít určitou finanční dohodu, dohodu, která říká, že jsi mu měla pouze porodit dítě."

Debbie: Nepotřebuji peníze, nikdy, nikdy bych to neudělal pro peníze. Udělala jsem to, protože ho miluju. Michael Jackson je umělec, co dělá na scéně je věcí všech. Co dělá se mnou, je moje věc, náš život je naše záležitost, a nikoho jiného.

Chuck: Tento týden se v bulvárech probírá další spekulace, tentokrát se šíří, že je paní Jacksonová opět těhotná. Ona to popírá.

Přidej komentář

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře

24.04.2017 17:00 Laura Woods

Dobrý den, jmenuji se Laura Woodsová, procházel jsem článek a zjistil jsem, že se jmenuje doktor Akpabio. Mám problémy s rozloučením s různými kluky. Musel jsem kontaktovat kouzelník. Steve byl na pokraji opuštění mě pro další ženu. Ale zůstal jsem pozitivní a věřil jsem, že ho mohu zpátky a nechat ho zůstat. A hle, pomohl mi doktor Akpabio.. Steve a já jsme spolu. Doktor Akpabio je tak milý člověk, pomohl mi také se svými zdravotními problémy. Díky němu a díky Bohu za dar, který mu byl dán. Pokud máte jakýkoliv problém, kontaktujte jej na tomto e-mailu: drakpabioosulalaspells@gmail.com

Můžete kontaktovat Dr. Akpabio:
(1) Pokud chcete, aby vaše ex zpět.
{2} Pokud hledáte práci
(3) Chcete být ve vaší kanceláři povýšeni.
(4) Chcete, aby ženy / muži běhali po vás.
(5) Pokud chcete dítě.
(6) Chcete být bohatí.
(7) chcete získat manželství kouzla
(8) Odstraňte nemoc ze svého těla kouzla
(9) Obchodní kouzlo
(10) Vítězná čísla loterie.
(11) Přiveďte zpět ztracenou lásku
a mnoho dalších.
Můžete jej kontaktovat prostřednictvím svého e-mailu: drakpabioosulalaspells@gmail.com nebo co ho zajímá: +234 906 167 0869

24.04.2017 16:55 Laura Woods

Dobrý den, jmenuji se Laura Woodsová, procházel jsem článek a zjistil jsem, že se jmenuje doktor Akpabio. Mám problémy s rozloučením s různými kluky. Musel jsem kontaktovat kouzelník. Steve byl na pokraji opuštění mě pro další ženu. Ale zůstal jsem pozitivní a věřil jsem, že ho mohu zpátky a nechat ho zůstat. A hle, pomohl mi doktor Akpabio. Steve a já jsme spolu. Doktor Akpabio je tak milý člověk, pomohl mi také se svými zdravotními problémy. Díky němu a díky Bohu za dar, který mu byl dán. Pokud máte jakýkoliv problém, kontaktujte jej na tomto e-mailu: drakpabioosulalaspells@gmail.com

Můžete kontaktovat Dr. Akpabio:
(1) Pokud chcete, aby vaše ex zpět.
{2} Pokud hledáte práci
(3) Chcete být ve vaší kanceláři povýšeni.
(4) Chcete, aby ženy / muži běhali po vás.
(5) Pokud chcete dítě.
(6) Chcete být bohatí.
(7) chcete získat manželství kouzla
(8) Odstraňte nemoc ze svého těla kouzla
(9) Obchodní kouzlo
(10) Vítězná čísla loterie.
(11) Přiveďte zpět ztracenou lásku
a mnoho dalších.
Můžete jej kontaktovat prostřednictvím svého e-mailu: drakpabioosulalaspells@gmail.com nebo co ho zajímá: +234 906 167 0869

29.05.2016 07:07 RITA

To Dr.SUNNY ho můžete e-mailem, pokud budete potřebovat pomoc v jejich vztahu drsunnydsolution1@gmail.com
Slibuji, že vaše problémy jsou řešeny okamžitě. Poté, co byl ve vztahu s ním sedm let, on mě opustil, jsem udělal všechno, co mohu přivést ho zpátky, ale marně. By pro lásku cítím pro něj, prosil, ale odmítl jsem vysvětlil můj problém na někoho on-line a navrhla bych raději poslala Spellcaster, kdo by mi pomohl, aby mu kouzlo zpátky, ale já jsem ten, kdo nikdy věřil v kouzlech, neměl jinou možnost, než se snažit to, poslal kolečko, řekl žádný problém vše bude v pořádku do tří dnů, můj bývalý zpátky ke mně do tří dnů, kouzlo bylo obsazení a překvapivě druhý den to bylo kolem 4:00 hod. Můj bývalý mi zavolal, byl jsem tak překvapen, odpověděl hovor a vše, co řekl, že byl tak líto všeho, co se stalo, chtěl jsem, což mám rád tolik. Byl jsem tak šťastný, překvapený. Od té doby Slíbil jsem, že všichni budou vědět, že nikdy nebude mít problém vztahu, který budu odkazovat na spell džbánu o pomoc. Každá osoba může potřebovat pomoc závodníka, jeho e-mail drsunnydsolution1@gmail.com~~HEAD=dobj nebo přidat mě na WhatsApp +2348077620669

On také dělal mnoho kouzlo-like,
(1), chcete, aby vaše ex zpět.
(2) Vždy máte noční můry.
(3) Má být podporovány ve své kanceláři
(4) Chtěli byste dítě.
(5) Chcete být bohatý.
(6) chcete, aby vaše manžela / manželku, že je jen na vás navždy.
(7) potřeba finanční pomoc.
8) Chtěli byste mít pod kontrolou tohoto manželství
9) Chcete být přitahovány k lidem
10) Bezdětnost
11) POTŘEBUJETE manžela / manželky
13) Jak vyhrát loterii
14) PROMOTION SPELL
15) OCHRANA SPELL
16) Kouzlo PODNIKÁNÍ
17) jasně dobrá práce
18) lék pro každou nemoc / H.I.V.
Spojit se s ním dnes na adrese: drsunnydsolution1@gmail.com

29.10.2015 09:52 žaneta michalcová

Michael je ůžasný. Když ho sleduji vždy se mi rozbuší srdce. Působí na mě ůchvatně. Jsem jeho velká fanynka. Miluji ho :) .

19.08.2012 06:35 Gertie

Me and this article, stitnig in a tree, L-E-A-R-N-I-N-G!