Kategorie

Chat

nikdo nic nepíše
:

Anketa

Co máte nejraději na Mikovi?

 

Článek

Dcera Michaela Jacksona roste do neskutečné krásky a má neuvěřitelně hypnotizující pohled

30.01.2012 20:32 - duita - Paris Jackson - komentáře (3)

Třináctiletá Paris Jackson pomalu dospívá a je jasné, že s každým rokem roste do krásy. Co však na první pohled upoutá snad každého, jsou její kočičí oči blankytně modré barvy. Ty si dcera popového krále během premiéry Michael Jackson: The Immortal World Tour v losangeleském Staples Centre ještě zvýraznila hnědými stíny a černými linkami kolem očí. Přestože už působila jako mladá slečna, dítě v sobě zapřít nechtěla, a tak si oblékla svetr s portrétem Goofyho od Disneye.


The Immortal World Tour je představení talentovaných akrobatů ze světoznámého uskupení Cirque Du Soleil, kteří tak tímto mistrovským dílem vzdali hold zesnulému zpěvákovi. Paris se na premiéru přišla podívat i se svými bratry - Princem (14) a Blanketem (9). Ani jedno z Jacksonových dětí přitom živé vystoupení svého otce nikdy nevidělo. Michael zemřel v roce 2009 jen pár měsíců před obrovským plánovaným turné padesáti koncertů.

Na události se ukázalo plno známých osobností jako Rihanna (23), Justin Bieber (17), několik sourozenců Michaela Jacksona, zpěvačka Brandy a další. ■

Přidej komentář

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře

17.07.2012 18:59 SimaJacksonova

Ano je krásná po tatínkovi, akorát se mi nelíbí i mrzí že zveřejnuje fotky na FC Twitter a apod. Michael se snažil aby Paparaci neviděli jeho osobní veci a tak,,,, a já si myslím že Paris to pokazila a fotit se na záchodě to dalo 1 bod pro Blesk atd..... Myslím si že by měla trochu ubrat...... A pro zakončení MILUJU MICHAELA JACKSONA!

01.02.2012 11:38 rtt

To máš pravdu.Je celá Rebbi.

01.02.2012 00:34 wjr

To ona je krásná od jakživa.