Kategorie

Chat

nikdo nic nepíše
:

Anketa

Co máte nejraději na Mikovi?

 

Článek

Paris se svěřila Oprah o šikaně

17.06.2012 19:13 - duita - Paris Jackson - komentáře (0)

V nedávném rozhovoru u Oprah („Oprah’s Next Chapter“) se Paris Jackson rozpovídala o bolestném tématu – šikaně.

Prozradila, že ji někteří spolužáci v soukromé škole nemají rádi a dokonce ji i šikanují, a to nejen ve škole, ale dokonce i přes internet! Paris je ale statečná, prohlásila že se jen tak nedá: „Lidé se mi snaží ublížit, ale málokdy se jim to opravdu podaří. Ve škole i přes internet se mně snaží zranit slovy, to na mně ovšem naštěstí moc neplatí.“

Paris se také zmínila, že jsou tací, kteří s ní „kamarádí“ jen kvůli její slávě: „Když cítím, že se mnou někdo nejedná úplně upřímně, radši se od nich okamžitě distancuji.“ Když se jí Oprah zeptala jestli by šikana mohla být zdrojem žárlivosti, Paris odpověděla že neví, že to je možné.

Také se svěřila i s dalšími problémy, například ji vadí bodyguardi, kteří jí doprovází takřka všude. Její spolužáci si o tom myslí své: „Někteří si myslí že je to podivínské, některým je to jedno“. Také se zmínila o tatínkovi a jejich výchově, Byla jsem zmatená, nerozuměla jsem proč musím nosit na veřejnosti masku. Nyní tomu už rozumím proč táta chtěl, abychom měli zakryté tváře. Prostě chtěl abychom měli normální dětství. Táta byl normální a díky němu jsme měli krásné a nenarušené dětství“, zakončila celé povídání o otcově výchově Paris.

Přidej komentář

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře

Zatím žádné komentáře