Kategorie

Chat

nikdo nic nepíše
:

Anketa

Co máte nejraději na Mikovi?

 

Článek

Pojďte zavzpomínat na Michaela. Budou to už tři roky

30.01.2012 20:46 - duita - Mike :* - komentáře (0)

Je to těžko uvěřitelné, ale letos uběhnou už tři roky od smrti Michaela Jacksona. Touha fanoušků vidět a slyšet jeho tvorbu naživo je pořád neutišitelná, a proto vznikla i show Forever King of Pop, která vytváří softikovanou iluzi, že je král popu stále s námi.

povstali noví Michaelové....

Hudební a taneční show, která se zastaví v březnu ve čtyřech městech ČR, nešetří kostýmy, efekty ani počtem účinkujících.

"Živá 2,5hodinová muzikálová show nabízí perfektního živého Michaela Jacksona, další vystupující zpěváky, gospelový sbor, tanečníky a kaskadéry, živou doprovodnou skupinu, kostýmy, velkoplošnou videostěnu, kulisy a další doprovodné efekty," slibuje mluvčí Pragokoncertu Lucie Marková.

Zazní všechny nejdůležitější hity jako Billie Jean, Beat It, Thriller, Bad, ABC, I Want You Back, Black Or White, I Just Can´t Stop Loving You atd. Představení nabídne i "živé klipy" k Thrilleru a Smooth Criminal.

Jackson zemřel 25. června 2009 na předávkování anestetikem propofol, které mu doktor Conrad Murray podával jako lék na nespavost. Byl a je největší popovou hvězdou všech dob, v osmdesátých letech dokázal prodat i 100 miliónů kusů jednoho řadového alba.

Vstupenky se prodávají v sítích Ticketpro, Ticketportal a Ticket-Art.






Přidej komentář

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře

Zatím žádné komentáře