Kategorie

Chat

nikdo nic nepíše
:

Anketa

Co máte nejraději na Mikovi?

 

Článek

Smutná vzpomínka: Popové legendy Michael Jackson a Whitney Houston ve šťastném objetí

02.03.2012 15:05 - duita - Mike :* - komentáře (0)

Oba zažili, co znamená být skutečně na vrcholu. Oba se s tím ale také nedokázali sami vyrovnat a podlehli démonům jménem alkohol, drogy a léky na uklidnění. Při pohledu na fotografie staré přes 20 let, na nichž jsou k vidění jedny z největších pěveckých legend všech dobMichael Jackson (✝50) a Whitney Houston (✝48), až mrazí. V tu dobu byli šťastní a plní odhodlání fanouškům přinášet nové a nové nezapomenutelné hity. Tento měsíc se oba dávní přátelé znovu shledali. V nebi.
Na prvním snímku z roku 1988 je zachycena Whitney s Michaelem během předávání čestného doktorátu na Fisk University. Jackson věnoval univerzitě milión dolarů na rozvoj, a tak mu provizorní diplom předal samotný ředitel univerzity Henry Ponder. Události se tehdy účastnila i Michaelova letitá přítelkyně Elizabeth Taylor a herečka Liza Minelli (na druhém snímku).

Třetí a čtvrtá fotografie pochází z doby, kdy měla Whitney zažívat své nejšťastnější období života po boku své osobní asistentky Robyn Crawford, s níž je rovněž na fotografii. Až po smrti zpěvačky se začalo otevřeně hovořit o její pravděpodobné homosexuální orientaci. Její manželství s Bobby Brownem údajně sloužilo pouze jako maskovací manévr, aby se ututlala její domnělá homosexualita.


Na pátém snímku je zachycena nezapomenutelná dvojice zpěváků v objetí rovněž v roce 1988 a poslední fotografie byla pořízena v polovině února, kdy jedna z fanynek uctila památku obou nezapomenutelných umělců pamětní fotografií s popiskem RIP King and Queen, Love Nicole (Odpočívejte v pokoji, králi a královno, s láskou Nicole). Fotografii přinesla k pomníku poblíž hotelu Beverly Hilton, kde Whitney Houston zemřela.


Přidej komentář

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře

Zatím žádné komentáře