Kategorie

Chat

nikdo nic nepíše
:

Anketa

Co máte nejraději na Mikovi?

 

Článek

Reklamy,ve kterých vystupoval MJ

19.07.2012 02:19 - duita - Mike :* - komentáře (1)

V roce 1984 začal Michael Jackson propagovat Pepsi a stal se na dlouhá léta tváří firmy. Slova písní Bad a Billie Jean byly přepsány pro potřeby reklamy. Michael Jackson byl tedy pionýrem I na poli reklamy, protože až po jeho úspěchu v reklamě firmy začaly najímat umělce pro propagační účely.

Právě při natáčení reklamy pro Pepsi se odehrál incident, který předurčil Michaelův osud. Jeho vlasy začaly hořet a Michael skončil v popáleninovém centru, kde prodělal několik plastik hlavy. Od té doby trpěl chronickými bolestmi hlavy, díky kterým bral léky proti bolesti, na kterých byl později závislý.


Podívejte se na všechny reklamy ve kterých Michael Jackson hrál

SUZUKI -- Love is my message (Láska je můj vzkaz) Suzuki Commercial LA Gear street Pepsi Generation Pepsi "Convention" Pepsi Bad Era Peps-Dreams Esonic DiscBaby commercial (O.Bhatti&MJ)

Přidej komentář

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře

19.08.2012 05:24 Mostafa

I loved The Jackson 5 and later The Jacksons once Randy joined the group and they left Motown. I would still jump up and start danicng like crazy if someone started playing Enjoy Yourself. I used to love that song and play it over and over. Gwyneth