Kategorie

Chat

nikdo nic nepíše
:

Anketa

Co máte nejraději na Mikovi?

 

Článek

Katherine vydala vlastní prohlášení

27.07.2012 00:20 - duita - Mike :* - komentáře (0)

Katherine sedí na židli obklopena všemi členy rodiny Jacksonů, kteří hráli velkou roli v aférách posledních dnů. Jmenovitě to je Jermaine, Rebbie, Janet, dále pak dcera Rebbie a z nějakého neznámého důvodu i ředitel marketingu lázní, kde byla Katherine posledních deset dnů ubytována. Randy jediný chybí.

Katherine čte z připraveného papíru toto: ``Okolo poletují zvěsti, že jsem byla unesená a držená někde proti své vůli. Všechny tyto zvěsti jsou lživé a nyní jsem už zpátky a v naprostém pořádku. Moje děti by mi nikdy nic takového neudělali, to je nesmysl. Ano, měla jsem důvod, proč jsem nezavolala a ten důvod byl, že jsem telefon odložila a nechtěla jsem vyřizovat žádné telefonáty ani nic podobného. Moje asistentka Jane Smithová volala domů a zjišťovala, jestli je všechno v pořádku. Také byla v kontaktu s mým synovcem, totiž mým vnukem (nezmiňuje jakým). Ten říkal, že bylo všechno v pořádku. Celou dobu jsem na děti myslela. Dnešní soudní řízení ohledně opatrovnictví bylo založené na snůšce lží! Ale já moc dobře vím, kdo to všechno dělá... Děti mi byly odebrány, ale už jsem mluvila s TJejem a s dětmi včera a řekla jsem jim, že se dnes vrátím. Čekají na mě, až se vrátím. Ujistila jsem TJeje, že není nutné aby se zajímal o opatrovnictví, nevím kdo ho k tomu navádí. Sám mi řekl, že se mám vrátit předtím, než proběhne soud o toto opatrovnictví.``

Jisté je, že je velmi zvláštní, proč by si opatrovník dětí jen tak vyjel na dovolenou a neřekl dětem o které se má starat 24/7. Je otázkou, zdali soudce Katherine nezbaví jejího opatrovnictví nadobro, jak už naznačoval ve včerejším soudu.

Přidej komentář

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře

Zatím žádné komentáře