Kategorie

Chat

nikdo nic nepíše
:

Anketa

Co máte nejraději na Mikovi?

 

Článek

Šok a konec světa pro mnohé fanoušky nasvětě

19.07.2012 02:28 - duita - Po smrti - komentáře (1)

Svět hluboce zasáhla a šokovala zpráva o náhlém úmrtí Michaela Jacksona 25.6. 2009. První zprávy udávaly příčinu smrti selhání srdce, ale nebylo jasné, co se vlastně stalo. Michael zemřel ráno ve svém pronajatém domě v Holmby Hills v Los Angeles. Den před tím, ve středu 24.6., byl Michael na zkoušce svého plánovaného turné This is it. Podle svědků nic nenaznačovalo tomu, že by mu bylo špatně. Osobní doktor Michaela, Conrad Murray, prý našel Michaela bez známek života v jeho pokoji a okamžitě začal resuscitovat a nechal zavolat záchranku.

Přivolaní záchranáři se ještě snažili o resuscitaci, ale bylo jim jasné, že je Michael Jackson mrtev už delší dobu.

Co se to ráno přesně stalo zatím nikdo neví. Je jasné, že si Michael Jackson v noci ztěžoval na nespavost a, že doktor Murray dal Michaelovi mix léků, které ho zabily. Během pitvy se našly stopy léků na spaní, na uklidnění a zejména silná dávka propofolu, léku, která se používá při operacích na uspání pacienta.

Po dlouhém vyšetřování byl z Michaelovy smrti obviněn právě doktor Murray. Místo aby Michaela, který byl v bezvědomí pod propofolem, hlídal, odešel telefonovat a Michaelovi zatím selhalo srdce. Murray nyní čeká na soud, ve kterém se bode zpovídat z neúmyslného zabití. Rodina Michaela Jacksona však tvrdí, že Michael byl zavražděn a nejednalo se v žádném případě o neúmyslné zabití. Murray může dostat trest až 4 roky vězení, což je naprosto neadekvátní za zmařený lidský život.


Po Michaelově smrti byl svět několik dalších týdnů v šoku. Konaly se pietní akce na mnoha místech zeměkoule a prodej čehokoliv s podobenkou Michaela stoupal do oblak. V Česku se konaly pietní akce v Praze, Brně a Ostravě, na Slovensku v Bratislavě. Po několika týdnech bylo jasné, že Michael Jackson zbořil další rekord – a to ten, že se stal nejprodávanějším umělcem všech dob po smrti.

Přidej komentář

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře

28.02.2016 04:37 Alan

Kompliment sezóny ALL a môžu v tejto sezóne prinášajú radosť a šťastie na vašej rodinou a prináša aj rodinná stretávka obnova a nový rok 2016 ......

Moje meno je Alan priať, z USA. Želám si podeliť o svoje svedectvo so širokou verejnosťou o tom, čo tento muž menom Dr. SUNNY práve pre mňa urobil, tento muž práve priviezol svoju stratenú Ex ženu, aby mi s jeho veľkým kúzlom, som bol ženatý s touto ženou s názvom Sharon sme boli spolu po dlhú dobu a my sme si zamilovali naše ja, ale keď som bol schopný urobiť ju tehotná pre mňa a tiež dať jej všetko, čo potrebuje opustila ma a povedal mi, že nemôže pokračovať, už vtedy som sa teraz hľadá spôsoby, ako ju dostať dozadu, kým môj priateľ mi povedal o tomto mužovi a dal jeho kontaktný e-mail: drsunnydsolution1@gmail.com~~HEAD=dobj potom nebudete veriť, keď som kontaktoval tohto muža na moje problémy sa pripravoval túto kliatbu a priviesť svoju stratenú manželku späť, a po mesiaci otehotnela pre mňa, pretože mi dal nejaké bylinky, aby tiež, a keď išla na test a výsledok uviedla, že ona bola tehotná, som rád, dnes som otcom dievčatka, ďakujem ešte raz veľkú DR SUNNY za to, čo si pre mňa urobil, ak ste tam prechádza niektorú z týchto problémov sú uvedené nižšie:

(1) Ak chcete, aby vaša ex späť.
(2), ak budete mať vždy zlé sny.
(3) Ak chcete byť podporované vo vašej kancelárii.
(4) Ak ženy / muži bežať po vás.
(5) Ak chcete, aby dieťa / Tehotenstvo kúzlo.
(6) Chcete byť bohatý.
(7), ktorý chcete zviazať si manžela / manželku, aby vaše navždy.
(8) Ak budete potrebovať finančnú pomoc.
(9) Ako ste bol scammed a chcete obnoviť ste stratili peniaze.
(10) Zastavenie Rozvod
(11) CURE na všetky druhy CHOROBY / choroby TU
(12) Víťazstvo lotérie
(13) Liek na HIV / AIDS
(14) Lottery / LOTTO SPELL Vitezić
(15) liek na herpes A INÉ pohlavne prenosných chorôb vôbec ...
(16) Bol ste scammed PRED a je potrebné obnoviť všetky doláre / peniaze, ktoré ste prehrali TÝCHTO podvodník ??? .. Kontaktný DR SUNNY, keď pomáhal môj kamarát Called WILLIA