Kategorie

Chat

nikdo nic nepíše
:

Anketa

Co máte nejraději na Mikovi?

 

Článek

Album-Michael

19.07.2012 02:33 - duita - Po smrti - komentáře (0)

Ihned po smrti Michaela Jacksona se v médiích začali objevovat články o tom, kdy se vydá všechen nevydaný materiál. I fanoušci začali být lační po nových písních. Několik takových písní se dokonce dostalo na internet. Buďto úryvky jako ‚Place with no name‘ nebo i celé písně jako ‚Slave to the rhythm‘ nebo ‚12 O’clock‘. Pozůstalost Michaela Jacksona vydala prohlášení, že se chystá album Michaela Jacksona, a že na pulty má dorazit v listopadu. Nakonec bylo vydání alba odloženo na 10.12. 2010. Dva týdny před vydáním alba byl vydán singl ‚Breaking news‘, který vzbudil vlnu kritiky, protože mnoho fanoušků se domnívalo, že píseň není

zpívaná Michaelem Jacksonem. Ovšem Sony Music všechny tyto diskuze odmítá a mnoho producentů Michaela Jacksona se také zaručilo, že jsou písně autentické.

Hned po vydání alba, vyšel zároveň i singl ‚Hold my Hand‘, který byl doprovozen i vlastním klipem. Píseň byla nahrána před pár lety a autorem je Akon, ovšem píseň je vedena jako duet MJ a Akon. Píseň také unikla na internet v roce 2008, ovšem nebyla plně dodělaná. Další dva singly jsou ‚Hollywood Tonight‘ a ‚Behind the mask‘.‘Hollywood Tonight‘.

Album je nyní platinové v 17ti zemích včetně ČR.

Nedaleko londýnského letiště Heathrow také rozložili velkoplošný plakát MICHAEL s rozměrem 2700 m2, díky kterému se Michael Jackson opět zapsal do Guinessovy knihy rekordů.

Přidej komentář

Autor:
Komentář:
Odřádkování se zachovává, HTML není povolené
Opiš kód:   Kód je nečitelný, ukaž jiný

Komentáře

Zatím žádné komentáře